Incursiune în gastronomie și cultură românească

Dacia-50

Suntem Răzvan și Ana, doi antreprenori inspirați de tradiția, istoria și cultura românească, pe care ne-am dorit să le exprimăm într-un mod inedit: valorificând gustul special al preparatelor autohtone. Condimentați cu pasiune pentru gastronomie și dorința de a oferi o experiență culinară ancorată în bucătăria românească, am deschis restaurantul DACIA Romanian Dining. Având în centru moștenirea gastronomică a românilor, ne-am propus să redeschidem oamenilor apetitul pentru istoria noastră. Să-i invităm într-un univers senzorial și cultural ce are în centru bucătăria românească reinterpretată.
Povestea a pornit de la nunta noastră tematică: Nunta Regală-Tradițională. Așa am identificat ocazia de a oferi oamenilor șansa să se simtă regi și regine pentru câteva ore. Având acest concept în minte, ne-am gândit să creăm un spaţiu care să îmbine perfect atmosfera elegantă, incursiunea în istoria emblematică a românilor cu o experiență culinară inedită. Înarmați cu creativitate, talent și dedicare am transpus ideea în practică prin intermediul restaurantului Dacia Romanian Dining.

2
Image-73
image0-2-1

La restaurantul Dacia, readucem în mijlocul familiei gusturi autentice românești într-o interpretare contemporană. Meniul are la bază preparate clasice românești, puse în valoare într-o manieră specială, de la plating la combinația de ingrediente care dau o savoare nouă, unică, specială mâncărurilor.
Tablourile din restaurant completează incursiunea senzorială în inima valorilor românești. Ambientul este complet și pune în valoare moștenirea culturală a românilor.

Delicii tradiționale
într-o nouă interpretare

Te așteptăm să ne treci pragul, fie pentru a te bucura de o cină romantică, un prânz de afaceri reușit sau un mic-dejun special împreună cu familia. Te invităm să descoperi o atmosferă specială cu un meniu creativ, atent pregătit, cu ingrediente tradiționale în combinații inedite, servite ireproșabil. Vei putea savura mâncarea alături de o băutură fină sau un vin de colecție și o muzică ambientală perfectă pentru o experiență memorabilă.

Dacia-29
Dacia-9s
Dacia-33
dacia6s
Dacia-65

Conceptul Dacia Romanian Dining te invită să-ți îndrepți atenția către moștenirea istorică bogată a românilor, să descoperi gustul specific al bucătăriei autohtone și, de ce nu, să-ți aprindă curiozitatea de a afla mai multe despre cultura, valorile și originile românești.

Adresă

Str. Colonel Ion Buzoianu 9
120018, Buzau, Romania

Contact

TEL : +4 0747 025 375
contact@daciadining.ro

Politica de confidentialitate

Program

Luni - Vineri 11:00-23:00
Sâmbătă 09:00-24:00
Duminică 09:00-24:00

Certificați

ICDE_Logo_transparent

Parteneri

anbct